Zorg voor
onze grote Wédéflex familie

De kracht van samen. Daar investeren wij graag in. We werken constructief samen met alle Wédéflex Established Dealers en Daktuinspecialisten. Wat hebben zij nodig? Hoe versterken we elkaar en innoveren we met elkaar? Daar formuleren we samen de antwoorden op. We investeren ook in de langetermijnrelaties met onze producent Index en onze logistiek partner E. van Wijk. Met als doel: samen continu verbeteren. Uiteraard zorgen we ook goed voor onze eigen Wédéflexers. We zijn als team warm, oprecht, betrokken en dichtbij. Goed werkgeverschap is de basis voor succes.

Wédéflexers

Goed werkgeverschap is een no brainer voor ons. Samen zorgen we voor een prettige en persoonlijke werksfeer, waarin we kennisontwikkeling en persoonlijke groei stimuleren en faciliteren.

Logistiek partner

We hebben een intensieve samenwerking met onze logistiek partner E. van Wijk. Samen zoeken we altijd naar de meest duurzame mogelijkheden voor de inrichting van ons logistieke proces.

Wédéflex Dealers

Wij faciliteren onze Dealers optimaal zodat zij hun klanten het beste kunnen bedienen. We delen kennis met als doel: samen de mooiste en beste daken maken!

Producent

We werken nauw samen met de producent van onze dakproducten: Index. Continu investeren we samen in het verder verduurzamen en verbeteren van onze producten en dakoplossingen.

Daktuinspecialisten

Onze Daktuinspecialisten faciliteren we optimaal met het juiste Wédéflex daktuinsysteem waarmee zij de mooiste en beste duurzame daktuinen kunnen maken.