Zorg voor
volgende generaties

De jeugd heeft de toekomst. Een bekende uitspraak die de afgelopen jaren toch een andere lading krijgt. Heeft de jeugd wel de toekomst? Moeten wij niet heel hard aan de slag om die fijne toekomst voor volgende generaties veilig te stellen? Wij maken ons daar in ieder geval hard voor en nemen onze verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een betere wereld. Wij ondernemen duurzaam en gaan duurzame relaties aan. Daarbij baseren we ons op feiten, decennialange expertise en ervaring. We verkiezen langetermijnresultaten boven zogenaamde ‘quick wins’. En stellen oprechte verbinding en persoonlijk contact centraal. Zo maken we het verschil.

Passie

Wij hebben een ongekende passie voor daken. Het is onze drijfveer om elke dag weer te zorgen voor de beste en meest duurzame dakoplossingen. We gaan voor een betere wereld. Voor een beter toekomst. Voor volgende generaties.

Verantwoordelijk

Wij nemen onze verantwoordelijkheid door optimaal zorg te dragen voor onze opdrachtgevers en hun daken, natuur en milieu en onze grote Wédéflex Familie. Zo dragen we bij aan een betere wereld. Nu en voor volgende generaties.

Expertise

Al ruim 40 jaar maken we de beste daken. Onze jarenlange ervaring en de continue kennisontwikkeling binnen de grote Wédéflex familie zijn enorm waardevol voor de verantwoorde verduurzaming van onze producten en dakoplossingen. Samen weten we wat kan en hoe het kan.

Betrouwbaar

Transparantie en bewijslast vinden wij key. Daarom laten we onafhankelijk, genormeerd praktijkonderzoek uitvoeren om te bewijzen dat Wédéflex-dakbanen lang meegaan. Dat geeft zekerheid. Daar kun je pas echt op vertrouwen.

Mensgericht

Wij geloven in oprechte verbinding. Daarom zoeken we actief de connectie met jullie. Met de mensen in ons netwerk. Persoonlijk contact is voor ons de basis voor écht prettig samenwerken.

Slagvaardig

Wij kennen korte communicatielijnen. Dit maakt dat we flexibel zijn en snel kunnen handelen.