HOME IS WHERE
YOUR HEART IS.

ZOMERACTIE

Ook deze zomer zetten wij onze gerespecteerde Dealers graag weer in het zonnetje.

Speciaal voor onze Wédéflex Established Dealers
Zonnige dagen, vrolijke mensen en volle terrassen. De tijd van genieten breekt weer aan want het is zomer! En ook deze zomer zetten wij onze gerespecteerde Dealers graag weer in het zonnetje. Deze keer verrasten we ze allemaal met een prachtig Wédéflex strandlaken. Want of je nu thuisblijft deze zomer, op vakantie gaat of gewoon lekker op het Nederlandse strand wilt vertoeven: zo’n oranje beauty komt altijd van pas. En nog een voordeel: je hoeft na een frisse duik nooit lang te zoeken waar je plekje bij het zwembad of op het strand ook alweer was. Het Wédéflex oranje is niet te missen.

Home is where your heart is
Thuis is een breed begrip. Dat hebben we sinds de lancering van onze nieuwe campagne wel ervaren. Thuis is voor iedereen anders en eigenlijk ook weer voor iedereen gelijk. Want ‘thuis’ zit in je hart. In de mensen die je dierbaar zijn en waar je graag veel tijd mee doorbrengt.

Hopelijk heb je deze zomer voldoende tijd om daarin te investeren en daar lekker van te genieten. En misschien wel op een knaloranje strandlaken.

Ook zo’n leuk strandlaken voor thuis?
Wij gunnen ook u als gewaardeerde relatie dit mooie strandlaken. Dus mocht u interesse hebben, let deze week dan goed op uw (digitale) brievenbus…

TerugNaarNieuwsoverzicht_2