WIST U DAT...

… WE TROTS ZIJN OP ONZE WÉDÉFLEX ESTABLISHED VERWERKERS

De afgelopen maanden hebben diverse Wédéflex Established Verwer­kers de cursus ‘Brandveilig werken op het dak volgens NEN 6050’ gevolgd bij Tectum. Het doel van deze cursusdag is gecertificeerde verwerkers van Wédéflex bij te scholen in het verwerken van Wédéflex producten zonder gebruikmaking van open vuur.

Wédéflex heeft al jaren een breed gamma aan producten die zonder open vuur worden aangebracht. Zo zijn dampremmende lagen, onderlagen en toplagen in ZK (zelfklevende) uitvoering verkrijgbaar en is het mogelijk, indien nodig, een compleet dakbedekkingssysteem zonder open vuur aan te brengen.

Tijdens de cursus werd er, naast het werken met ZK-producten in het praktijklokaal van Tectum, ook veel aandacht besteed aan de uitdagingen waar de dakdekkers mee te maken krijgen als ze zonder open vuur werken.

Het is voor ons zeer waardevol met mensen in gesprek te gaan die elke dag Wédéflex producten in weer en wind verwerken. Het helpt ons als leverancier onze bestaande producten te finetunen en op hoog niveau te innoveren, zoals men dat van Wédéflex mag verwachten.

We zijn trots op onze Wédéflex Established Verwerkers en kijken met genoegen terug op een groot aantal geslaagde cursusdagen.

TerugNaarNieuwsoverzicht_2