Groen en Goed

Daktuinen

Daktuinen. Dakterrassen. Dakparken. We zien ze steeds meer en dat is niet zo raar want steeds meer mensen wonen in de stad. En de meeste bedrijven zijn gevestigd in stedelijk gebied. ‘Groen’ op je dak verbetert de kwaliteit van je leefomgeving, is goed voor het milieu en verhoogt de waarde van je gebouw. Daktuinen werken warmte-isolerend en fungeren als een buffer voor regenwater. Ook gaan ze het heat-island effect tegen (wat je ziet in grote steden), dempen ze geluid en vergroten ze de biodiversiteit. Ontzettend gaaf natuurlijk. Maar het is wel essentieel dat je ervoor zorgt dat een daktuin, -terras of -park kwalitatief goed en hoogwaardig aangebracht wordt.

Wédéflex Established Daktuinspecialisten
Wédéflex past al jaren innovatieve daksystemen met succes toe in de daktuinbouw. We werken hiervoor intensief samen met de allerbeste daktuinspecialisten. Dit zijn:

Samen verzorgen we daktuintotaalprojecten door het hele land. De mogelijkheden zijn ongekend. Denk aan het verbouwen van groente en fruit maar ook aan vijvers en beekjes of een volledig dakpark met volwassen bomen. Wédéflex zorgt voor het juiste daksysteem en onze daktuinspecialisten ontwerpen, realiseren en beheren de daktuin die jij voor ogen hebt.

Wil je nog meer informatie? Download dan de leaflet over daktuinen of van de Wédéflex Established Daktuinspecialisten op de pagina Downloads .