Welkom bij Wédéflex!

Welkom bij Wédéflex!

Onze Kracht

Wij zijn ervan overtuigd dat een langetermijnvisie en een 100% focus op kwaliteit en innovatie zich altijd uitbetaalt. Voor onze klanten, onze Established Dealers én de continuïteit van ons bedrijf. Wij doen geen concessies op deze gebieden en laten de kwaliteit van onze producten en diensten onderzoeken door erkende, gecertificeerde en objectieve instanties. Hiermee onderscheiden wij ons uitdrukkelijk in de markt. Dat is onze kracht!

Onze norm

Vanzelfsprekend voldoen de Wédéflex duurzame daksystemen aan alle kwaliteitsvoorwaarden die door het Bouwbesluit, het Besluit bodemkwaliteit en de certificeringinstanties worden voorgeschreven. En omdat we zoveel vertrouwen hebben in de duurzaamheid van onze producten, leggen we de lat nóg hoger. Al onze producten voldoen daarom aan de Wédéflex Established-norm: een pakket nog strengere service- en kwaliteitseisen. Je leest er meer over onder Established.

40 jaar Wédéflex historie

TijdlijnWedeflex

Wij bestaan al meer dan 40 jaar en daar zijn we trots op. We laten de historie van ons bedrijf graag aan je zien door middel van deze tijdlijn.

Wij

We onderscheiden ons sterk in de markt omdat we geen enkele concessie doen op het gebied van kwaliteit. We ontwikkelen de beste producten, kiezen voor de beste dienstverlening en werken alleen samen met de beste dakdekkerbedrijven (Wédéflex Established Dealers).

Bewezen levensduur
Vele Wédéflex daksystemen die 30 tot 40 jaar geleden gelegd zijn, verkeren nog steeds in goede staat.

Verzekerde Garantie
Wij steken ons hand in het vuur voor de kwaliteit van onze Wédéflex daksystemen. Je krijgt daarom 10 jaar Verzekerde Garantie op materiaal én verwerking. Je moet het systeem dan wel laten leggen door een Wédéflex Established Dealer.

Dealerorganisatie
De beste kwaliteit leveren kan alleen als je ook met de beste partners werkt. De Wédéflex Established Dealers zijn dan ook zorgvuldig door ons geselecteerd.