Welkom bij Wédéflex!

Welkom bij Wédéflex

Onze kracht

Wij zijn ervan overtuigd dat een langetermijnvisie en een 100% focus op kwaliteit en innovatie zich altijd uitbetaalt. Voor onze klanten, onze Established Dealers én de continuïteit van ons bedrijf. Wij doen geen concessies op deze gebieden en laten de kwaliteit van onze producten en diensten onderzoeken door erkende, gecertificeerde en objectieve instanties. Hiermee onderscheiden wij ons uitdrukkelijk in de markt. Dat is onze kracht!

Onze norm

Vanzelfsprekend voldoen de Wédéflex duurzame daksystemen aan alle kwaliteitsvoorwaarden die door het Bouwbesluit, het Besluit bodemkwaliteit en de certificeringinstanties worden voorgeschreven. En omdat we zoveel vertrouwen hebben in de duurzaamheid van onze producten, leggen we de lat nóg hoger. Al onze producten voldoen daarom aan de Wédéflex Established-norm: een pakket nog strengere service- en kwaliteitseisen. Je leest er meer over onder Established.

45 jaar Wédéflex historie

Wij bestaan al meer dan 45 jaar en daar zijn we trots op. We laten de historie van ons bedrijf graag aan je zien door middel van deze tijdlijn.