Welkom bij Wédéflex!

Welkom bij Wédéflex

De Kracht

Wédéflex is ervan overtuigd dat een langetermijnvisie en een 100% focus op kwaliteit en innovatie zich altijd uitbetaalt. Voor onze klanten, onze Established Dealers en de continuïteit van ons bedrijf. Wij doen geen concessies op deze gebieden en laten de kwaliteit van onze producten en diensten onderzoeken door erkende, gecertificeerde en objectieve instanties en producten. Hiermee onderscheiden we ons uitdrukkelijk in de markt.

Vanzelfsprekend voldoen de Wédéflex Duurzame Daksystemen aan alle kwaliteitsvoorwaarden die door het Bouwbesluit, het Besluit bodemkwaliteit en de certificeringinstanties worden voorgeschreven. We hebben echter zoveel vertrouwen in de duurzaamheid van onze producten, dat we de lat nog hoger hebben gelegd. Al onze producten voldoen daarom aan de Wédéflex Established-norm: een pakket nog strengere service- en kwaliteitseisen. U leest er meer over onder Established.

 

De historie van Wédéflex

TijdlijnWedeflex

Wédéflex bestaat al meer dan veertig jaar en daar zijn we trots op. We laten de historie van ons bedrijf graag aan u zien door middel van onze tijdlijn.

Wij

We onderscheiden ons sterk in de markt omdat we geen enkele concessie doen op het gebied van kwaliteit. We ontwikkelen de beste producten, kiezen voor de beste dienstverlening en werken alleen samen met de beste dakdekkerbedrijven (Wédéflex Established Dealers).

Bewezen levensduur
Vele Wédéflex daksystemen die 30 tot 40 jaar geleden gelegd zijn, verkeren nog steeds in goede staat. The Proof is in the Experience.

Verzekerde Garantie
Wij steken ons hand in het vuur voor de kwaliteit van onze Wédéflex daksystemen. U krijgt daarom 10 jaar Verzekerde Garantie op materiaal én verwerking. U moet het systeem dan wel laten leggen door een Wédéflex Established Dealer.

Dealerorganisatie
De beste kwaliteit leveren kan alleen als je ook met de beste partners werkt. De Wédéflex Established Dealers zijn dan ook zorgvuldig door ons geselecteerd.