Onze Verzekerde Garantie
is uniek in de markt

Verzekerde Garantie

De kwaliteit van onze Wédéflex daksystemen staat als een huis. Wij geven u daarom met een gerust hart tien jaar Verzekerde Garantie op materiaal én verwerking. Verzekerde Garantie zonder eigen risico en zonder afbouw. Maar let wel: alleen een Wédéflex Established Dealer is in staat u deze unieke zekerheid te bieden.

Wédéflex Established Dealers kunnen u ook Verzekerde Garantie bieden voor groendaken. En een uit- en inbouwdekking voor (energie)installaties op het dak kan ook in aanmerking komen voor deze All-in Verzekerde Garantie.

Daarnaast kunt u bij ons ook het Levensloopcontract afsluiten. Dit contract verlengt de garantieperiode, mits het dak volgens onze kwaliteitsnormen wordt gelegd en onderhouden.

Wédéflex biedt u

  • All-in Verzekerde Garantie
  • All-in Verzekerde Garantie met uit- en inbouwdekking
  • Verzekerde Daktuingarantie (intensief en extensief)
  • Levensloopcontract

All-in Verzekerde Garantie
Wanneer u onze daksystemen laat aanbrengen door een Wédéflex Established Dealer ontvangt u tien jaar Verzekerde Garantie op materiaal én verwerking. Meer gedetailleerde informatie over de All-in Verzekerde Garantie leest u hier.

All-in Verzekerde Garantie met uit- en inbouwdekking
Een Wédéflex Established Dealer kan de reguliere Verzekerde Garantie uitbreiden met een uit- en inbouwdekking voor (energie)installaties op het dak, die onder verantwoordelijkheid van de Dealer zijn aangebracht. In geval van een onder de Verzekerde Garantie gedekte tekortkoming, vergoedt deze de kosten van het verwijderen en na reparatie opnieuw aanbrengen van de installatie.

Verzekerde Daktuingarantie intensief
In samenwerking met onze vaste daktuinspecialisten Binder Daktuinen, Copijn Groenaanleg en beheer, Farwick Groenspecialisten, Jonkers daktuinen en Wencop Hoveniers kunnen we voor intensieve daktuinconstructies een All-in Verzekerde Daktuingarantie verstrekken. Deze vergoedt de kosten van het verwijderen en na reparatie weer in originele staat terugbrengen van de daktuin. Ook wanneer schade is ontstaan door of tijdens het aanbrengen van de daktuin zelf.

Verzekerde Daktuingarantie extensief
Een Wédéflex Established Dealer kan de reguliere Verzekerde Garantie uitbreiden met een uit- en inbouwdekking voor een extensief dakbegroeningsysteem, dat onder verantwoordelijkheid van de Dealer is aangebracht. In geval van een onder de Verzekerde Garantie gedekte tekortkoming, vergoedt deze de kosten van het verwijderen en na reparatie opnieuw aanbrengen van het groendak.

Levensloopcontract
Prestatiegericht onderhoud, duurzaam inkopen en échte CO2 reductie. Het Levensloopcontract is een overeenkomst tussen Wédéflex, de opdrachtgever en een Wédéflex Established Dealer. Deze overeenkomst garandeert een langere zekerheidsstelling bovenop de tien jaar Verzekerde Garantie. Net zolang als u dat wenst! Lees hier meer over het Levensloopcontract.