Onze Verzekerde Garantie
is uniek in de markt

Verzekerde Garantie

De kwaliteit van onze Wédéflex daksystemen staat als een huis. Wij geven je daarom met een gerust hart 10 jaar Verzekerde Garantie op materiaal én verwerking. Verzekerde Garantie zonder eigen risico en zonder afbouw. Maar let wel: alleen een Wédéflex Established Dealer is in staat je deze unieke zekerheid te bieden.

Naast de reguliere All-in Verzekerde Garantie bieden wij ook een Verzekerde Daktuingarantie voor groendaken. Heb je een (energie)installatie op je dak? Ook deze kun je meeverzekeren met onze uit- en inbouwdekking. Wil je liever helemaal ontzorgd worden, kies dan
voor ons Levensloopcontract. Dit contract verlengt de garantieperiode, net zolang als jij dat wenst.

Wédéflex biedt jou:

  • All-in Verzekerde Garantie
  • All-in Verzekerde Garantie met uit- en inbouwdekking
  • Verzekerde Daktuingarantie (intensief en extensief)
  • Verzekerde Retentiedakgarantie
  • Levensloopcontract

All-in Verzekerde Garantie
Wanneer je onze daksystemen laat aanbrengen door een Wédéflex Established Dealer ontvang je 10 jaar Verzekerde Garantie op materiaal én verwerking. Meer voordelen van de All-in Verzekerde Garantie vind je hier.

All-in Verzekerde Garantie met uit- en inbouwdekking
Een Wédéflex Established Dealer kan de reguliere Verzekerde Garantie uitbreiden met een uit- en inbouwdekking voor (energie)installaties op het dak, die onder verantwoordelijkheid van de Dealer zijn aangebracht. In geval van een onder de Verzekerde Garantie gedekte tekortkoming, vergoedt deze de kosten van het verwijderen en na reparatie opnieuw aanbrengen van de (zonne-energie)installatie.

Verzekerde Daktuingarantie intensief 
In samenwerking met onze vaste daktuinspecialisten Binder Daktuinen, Copijn Groenaanleg en beheer, Farwick Groenspecialisten, Jonkers daktuinen en Wencop Hoveniers kunnen we voor intensieve daktuinconstructies en retentiedaken een All-in Verzekerde Daktuin- of Retentiedakgarantie verstrekken. Deze vergoedt de kosten van het verwijderen en na reparatie weer in originele staat terugbrengen van het dak. Ook wanneer schade is ontstaan door of tijdens het aanbrengen van de daktuin of het retentiedak zelf.

Verzekerde Daktuingarantie extensief
Een Wédéflex Established Dealer kan de reguliere Verzekerde Garantie uitbreiden met een uit- en inbouwdekking voor een extensief dakbegroeningssysteem (sedumdak), dat onder verantwoordelijkheid van de Dealer is aangebracht. In geval van een onder de Verzekerde Garantie gedekte tekortkoming, vergoedt deze de kosten van het verwijderen en na reparatie opnieuw aanbrengen van het groendak.

Verzekerde Retentiedakgarantie
In samenwerking met Binder Daktuinen, Copijn Groenaanleg en beheer, Farwick Groenspecialisten, Jonkers daktuinen en Wencop Hoveniers kunnen we voor retentiedaken een All-in Verzekerde Retentiedakgarantie verstrekken. Deze vergoedt de kosten van het verwijderen en na reparatie weer in originele staat terugbrengen van het dak. Ook wanneer schade is ontstaan door of tijdens het aanbrengen van het retentiedak zelf.

Levensloopcontract
Prestatiegericht onderhoud, duurzaam inkopen en échte CO2 reductie. Het Levensloopcontract is een overeenkomst tussen Wédéflex, de opdrachtgever en een Wédéflex Established Dealer. Deze overeenkomst garandeert een langere zekerheidsstelling bovenop de 10 jaar Verzekerde Garantie. Net zolang als jij dat wenst! Lees hier meer over het Levensloopcontract.