Meet de exacte conditie
van uw dak

Prestatiegericht onderhoud

Prestatiegericht onderhoud (PGO) is meer en meer de norm in Nederland. En dat geldt dan natuurlijk ook voor prestatiegericht dakonderhoud. Wij vinden dit eigenlijk de enige juiste manier van onderhoud plegen. Voor prestatiegericht dakonderhoud ben je bij Wédéflex en onze Wédéflex Established Dealers dan ook aan het goede adres!

Het begint met de conditie van je dak bepalen…
Met ons geautomatiseerde, digitale inspectiesysteem Wédéscan kunnen we de conditie meten (en vastleggen!) van zowel Wédéflex- als niet Wédéflex-daken. We meten bijvoorbeeld de waterdichtheid, de windweerstand en het groot thermisch functioneren. Het resultaat? Je weet precies op welk punt van de degeneratiecurve jouw dak zich bevindt en wat nodig is om het prestatiegerichte dakonderhoud optimaal in te richten.

…En vervolgens gaat het om het slim combineren van acties op het dak
Als dakeigenaar is het jouw taak ervoor te zorgen dat het dak schoon en veilig is. Ook de constructie moet in orde zijn. Samen met onze Wédéflex Established Dealers zorgen wij ervoor dat de diverse werkzaamheden op het dak slim gecombineerd worden. Zo presteert jouw dak maximaal!
In de tussentijd blijf jij precies op de hoogte van al het onderhoud. Wij leggen namelijk alles vast in Wédéscan. Een volledig webbased programma dus met één muisklik heb jij altijd en overal al jouw dakinformatie bij de hand. Zo weet je precies wat op welk moment nodig is om jouw dak optimaal te laten presteren.