Meet de exacte conditie
van uw dak

Prestatiegericht onderhoud

Prestatiegericht dakonderhoud (PGO) is meer en meer de norm in Nederland. En dat geldt dan natuurlijk ook voor prestatiegericht dakonderhoud. Wédéflex vindt dit eigenlijk de enige juiste manier van onderhoud plegen. Voor prestatiegericht dakonderhoud bent u bij Wédéflex en de Wédéflex Established Dealers dan ook aan het goede adres.

Het begint met de conditie van uw dak bepalen…
Met ons geautomatiseerde, digitale inspectiesysteem Wédéscan kunnen we de conditie meten (en vastleggen!) van zowel Wédéflex- als niet- Wédéflex-daken. We meten bijvoorbeeld de waterdichtheid, de windweerstand en het groot thermisch functioneren. Het resultaat? U weet precies op welk punt van de degeneratiecurve uw dak zich bevindt en wat nodig is om het prestatiegerichte dakonderhoud optimaal in te richten.

…En vervolgens gaat het om het slim combineren van acties op het dak
Uw dak moet schoon en veilig zijn en de constructie moet in orde zijn. Wédéflex en de Wédéflex Established Dealers zorgen ervoor dat de diverse werkzaamheden op uw dak slim gecombineerd worden zodat uw dak maximaal presteert.
U bent op uw beurt precies op de hoogte van al het onderhoud want wij leggen alles vast in Wédéscan en geven u daar alle inzicht in. U en wij weten daardoor precies wat op welk moment nodig is om uw dak te laten presteren – en handelen daar vervolgens naar.