THEMA REDAKTIE

VOLLE KRACHT VOORUIT...

Het zijn, door corona, nog steeds rare tijden. Maar wellicht zien we in 2021 een kentering. Diverse berichten stemmen hoopvol. Laten we er daarom op vertrouwen, dat komend jaar verandering brengt. Positieve verandering. Zodat minder mensen ziek worden en de zorg een echte adempauze krijgt. Zodat bedrijven en zelfstan­digen in getroffen sectoren weer ‘op kunnen staan’. En zodat wij allemaal weer op een veilige manier van onze vrijheden kunnen genieten.

Wij sluiten het jaar 2020 goed af omdat de meeste bouwwerkzaamheden gewoon doorgingen. Daarnaast werden projecten – door corona – juist naar voren gehaald. Werkzaamheden buiten konden nu eenmaal makkelijker uitge­voerd worden dan werkzaam­heden binnen. Het project van Zaanderwijk is daar een mooi voorbeeld van. Je leest er meer over in deze REDAKTIE.

Aan het eind van dit jaar hebben we ook heel goed nieuws: de financiële productanalyse die onafhankelijk advies- en ingenieursbureau Arcadis voor ons uitgevoerd heeft is KLAAR! Arcadis heeft onderzocht hoe het Wédéflex D4 systeem zich tot andere in de markt gangbare dakbedekkings­systemen verhoudt. Dit op basis van de totale bouw- en exploitatiekosten over de instandhoudingsperiode van een gebouw. En we zijn supertrots op de resultaten. De analyse toont onomstotelijk aan dat ons dakbedekkings­systeem financieel de meest aan­trekkelijke keuze is. Blader snel door voor meer informatie…

Ten slotte lees je in deze REDAKTIE ook over een scholenproject in Eindhoven waarbij we ons nieuwe lekdetectiesysteem Wédétectie op grote schaal toegepast hebben. Dit scholencomplex is een toonbeeld van duurzaam bouwen en Wédétectie draagt daar significant aan bij.

Wij zien samen met jullie uit naar een gelukkig, gezond en succesvol 2021. We wensen je veel leesplezier en natuurlijk ook hele fijne feestdagen.
Tot volgend jaar!

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT