PROJECT IN THE SPOTLIGHT

THUIS OP ONS DAK LIGT...

Drie van onze gewaardeerde Wédéflex Established Dealers kozen recent voor nieuwbouw voor hun eigen bedrijfspand. Nummer vier opteerde voor een grondige verbouwing van het eigen onderkomen. Het zal je niet verbazen dat ze voor Wédéflex Daksystemen kozen. We laten de resultaten graag aan je zien!

“We zijn begonnen in een kleiner pand dat door de groei van ons bedrijf niet meer ‘paste’. Daarom kochten we zelf een perceel van de gemeente van maar liefst 7000 m2 en startten we met de nieuwbouw. We hebben nu veel meer kantoor- en vergaderruimte, een grote bedrijfsloods en een flink buiten­terrein. Ook is het pand veel duurzamer. Het is gasloos, biedt veel daglicht en wordt ook nog voorzien van 120 zonne­panelen. Ons nieuwe onderkomen is opgeleverd in december 2020 en natuurlijk voorzien van een Wédéflex-dak. Vooral vanwege de duurzaamheid en de kwaliteit. Maar ook vanwege de zekerheid. Alles wat Wédéflex ‘roept’ is getest en onder­zocht. Ons familiebedrijf is klaar voor de toekomst. Mijn vader (eerste generatie) en ik (tweede generatie) zijn blij met de nieuwbouw. Mijn twee zonen/zijn kleinzonen (derde generatie) kunnen er vele jaren mee vooruit.”

Johan Beelen
Beelen Dakdekkers (Budel)

“In de zomer van 2020 is ons nieuwe bedrijfspand opgeleverd. De uitgangspunten? We wilden sfeer, duurzaamheid en een efficiënte indeling. We kozen daarom bewust voor aluminium gevels, houtskeletbouw en een uitermate goed geïsoleerd Wédéflex-dak. En we hadden ook al 240 zonnepanelen op ons bestaande magazijndak liggen. We kozen voor een Wédéflex-dak vanwege de extreem lange levensduur. Vanuit een Total Cost of Ownership-gedachte is dat altijd de beste oplossing. Het dak gaat gerust 40 jaar mee en als je er dan een laagje over doet kan het zomaar weer 40 jaar mee. ‘Hoe goed wil je het voor elkaar hebben’ denk ik dan. En ja, we zijn natuurlijk ook een trotse Wédéflex Dealer. We staan vierkant achter hun producten.”

Wil Boots
Patina Dakdenkers (Beverwijk)

“DAKaccent heeft dit voorjaar zijn intrek genomen in een prachtig nieuw pand in Oisterwijk (hoofdvestiging). Een lekkere nieuwe start. Iedereen zit er spik en span bij en dat doet best wel veel met de psyche van de mens. Wij kozen voor de reflecterende witte dakbedekking van Wédéflex: Ultrawhite. Deze weerkaatst zonnestralen waardoor het minder snel warm wordt – en het klimaatsysteem dan wat minder hard hoeft te werken. Daarnaast renderen zonnepanelen beter op een koeler dak. Als Wédéflex Established Dealer weten we dat ze de beste in de markt zijn. Niemand haalt hun bewezen levensduur van >36 jaar. Onze slogan is ‘Gewoon goed’. Wédéflex maakt dat altijd waar.”

Twan van Berlo
DAKaccent (Oisterwijk)

“Ons pand was sterk verouderd en toe aan een flinke upgrade. We wilden een veel hogere isolatiewaarde en bovenal dié uitstraling die past bij ons bedrijf en onze medewerkers. In 2019/2020 hebben we rigoureus verbouwd en ook onze kantoorruimtes fors uitgebreid. Het resultaat mag er zijn! En ook wij hebben een Wédéflex-dak. Ze hebben nou eenmaal een grote voorsprong op de anderen. Niet alleen in kwaliteit en levensduur maar ook in de Verzekerde Garantie die ze bieden. Daarbij is hun ondersteuning voor ons maar ook voor onze opdrachtgevers top. Er is eigenlijk geen betere in Nederland.”

Patrick Grobbee
Serco Dakspecialisten (Lemelerveld)

 

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT