STRANDZUID (BIJ RAI AMSTERDAM)

PROJECT IN THE SPOTLIGHT

Als er een project is dat echt 100% aansluit op het zomerfun-thema van deze REDAKTIE is het toch wel Strandzuid in Amsterdam. Deze aantrekkelijke hotspot aan het water op het terrein van RAI Amsterdam bruist en bubbelt. Zeker als de zon schijnt is het hier waanzinnig goed toeven.

Strandzuid is enkele jaren geleden op­geleverd en is door Wédéflex Established Dealer Patina van een Wédéflex dakbedekking op straat­niveau voorzien. Dit om wortelingroei te voorkomen. RAI Amsterdam heeft geïnvesteerd in de bouw van het gebouw. De exploitatie van Strandzuid is in handen van een gerenommeerde Amsterdamse horecaondernemer. Strandzuid is voor iedereen toegan­kelijk, dus niet alleen voor bezoekers van RAI Amsterdam. En ook fijn: ze zijn alle dagen geopend.

Dit is wat ze over zichzelf zeggen:

Eat. Beach. Sleep. Repeat.
Vakanties beginnen in Amsterdam bij Strandzuid. Dit is de plek voor een speciaal biertje op het terras, zonnen midden in de stad, een diner tijdens een zwoele (lente)avond of een zomer-brainstorm met jouw collega’s. Strandzuid brengt oneindig veel stranddagen en gezellige borrelavonden naar de hoofdstad.

Reden genoeg om er eens een kijkje te gaan nemen en te genieten van een warme zomeravond!

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT