ZOMERTIJD … ZOMERFUN!

THEMA REDAKTIE

We zitten weer met z’n allen in de vakantiemodus. En ook als je maar kort of helemaal niet vrij bent geniet je toch van zomerse en relaxte sferen buiten werktijd. Een terrasje pakken. Een dagje naar het strand. Of een lange lome zomeravond met familie of vrienden door­brengen. Om aan te haken op dit grote genieten is het thema van deze editie van de REDAKTIE zomerfun. Want voor veel mensen is de zomer hun favoriete jaargetijde. En ook de familie Wédéflex gaat dit jaar weer heerlijk ge­­nieten van de vakantieperiode.

Sluishuis Amsterdam is een recent opgeleverd prachtproject dat je meteen in zomerse sferen brengt. Bezoekers kunnen hier over de daken wandelen en waar je ook kijkt: je geniet van prachtige uitzichten over het IJ en IJmeer.

Zomerse warmte is echter niet altijd fijn, want het kan leiden tot hittestress. Je leest in deze REDAKTIE wat je hiertegen kunt doen én wat de rol van daken daarin is.

Giulio Vernazzo (RAI Amsterdam) en Ruud Schat (Patina Dakdenkers) vertellen graag meer over het geheim van hun jarenlange samenwerking. En om het vakantiegevoel vast te houden belichten we ook graag Strandzuid, gelegen aan het water op het RAI-terrein in Amsterdam.
Wat een gave plek!

En … wil je ook wel eens weten hoe een werkdag van onze Logistiek Manager Arnold Hofmans eruitziet? En waar Arnold in zijn vrije tijd mee bezig is? Je leest het in deze uitgave.

We wensen je graag een heerlijke zomer toe! Maak er iets moois van!

 

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT