THEMA REDAKTIE

THUIS IN HET GROEN!

De lente is in volle gang. En als we een kleur zouden moeten kiezen die het beste bij dit jaargetijde past is het toch wel groen. Groen staat voor vernieuwing, groei, natuur en energie. Wij mensen stralen meer en genieten bewuster van alles om ons heen. Logisch, want de wereld kleurt weer groen na lange wintermaanden. We hebben er, kortom, weer helemaal zin in allemaal! Familie Wédéflex voelt zich thuis in het groen, wat bij uitstek ook de kleur van duurzaamheid is. We kiezen daarom nu, geheel in stijl, voor een groene REDAKTIE.

In deze groene REDAKTIE besteden we allereerst natuurlijk aandacht aan onze eigen Wédéflex Established Daktuinspecialisten. Wat speelt er momenteel in groendakenland? Waar gaan we samen naartoe als het om in- en extensieve daktuinen en retentiedaken gaat? Wat zijn de do’s en don’ts?

De Dakprofessor meldt zich ook in onze groene uitgave. Hij geeft ons een verhelderend groendakcollege. Want groendaken zijn natuurlijk prachtig, maar alleen als de ondergrond 100% waterdicht is…

We nemen je vervolgens ook graag mee naar de Ecologische basisschool ‘De Verwondering’ in Almere Nobelhorst. Een bijzonder project, want duurzame principes en biofilisch design vormden het vertrekpunt van zowel het ontwerp als de realisatie van dit inspirerende schoolgebouw. En daarbij kan een Wédéflexdak – vanwege de zeer lange levensduur – natuurlijk niet ontbreken.

En wist je, ten slotte, dat de Familie Wédéflex zelf ook een nieuwe loot aan de boom heeft? Onze nieuwe medewerker Tamar Mac Gillavry stelt zich in deze REDAKTIE graag aan je voor.

Dit en nog veel meer komt allemaal in deze uitgave voorbij. Wij wensen je veel ‘groen’ leesplezier!

Huiselijke groet,

Familie Wédéflex

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT