EEN GROENTJE OP HET DAK

NIEUW WÉDÉFLEX FAMILIELID
WELKOM TAMAR MAC GILLAVRY!

Eind vorig jaar is Tamar Mac Gillavry het Wédéflex-Team komen versterken. En daar zijn we ontzettend blij mee! Als rechterhand van Marketing & Communicatie Manager Sacha Krijnen gaat zij Wédéflex Duurzame Daksystemen nog sterker in de markt zetten. Tijd dus voor een kennis­making. Tamar stelt zichzelf graag even voor.

“Hallo! Ik ben Tamar. Ik ben 41 jaar, geboren in Grave en ik woon nu, samen met vriend en kinderen, in Uden. Mijn opvallende achternaam? Die dank ik aan mijn Schotse voorvaderen. Sinds november 2020 werk ik bij Wédéflex. Starten in coronatijd is een extra uitdaging, maar ik heb er ongelooflijk veel zin in. Familie Wédéflex voelt vanaf dag één als een warm bad. En is tegelijkertijd een bedrijf dat de lat hoog legt. Dat past bij mij. Ik stap er vol energie en enthousiasme in.”

Ervaring
“Mijn achtergrond? Na mijn studie Bedrijfseconomie begon ik als trainee bij een verzekeringsmaatschappij. Daar rolde ik de wereld van de com­mu­nicatie binnen. En dat smaakte naar meer! Ook binnen de bedrijven waar ik daarna werkte, richtte ik me op marketing en interne & externe communicatie. Ik heb in dit vakgebied veel kennis en ervaring opgebouwd binnen de financiële dienstverlening, de retail en de farmacie. De bouwwereld is daarentegen nog hartstikke nieuw voor me. Ik ben deze nu volop aan het verkennen en dat bevalt goed.”

Keuze voor Wédéflex
“Wat mij aansprak? Vooral het ‘familie­gevoel’. De informele en fijne sfeer, alhoewel we elkaar in coronatijd natuurlijk nog maar weinig fysiek hebben ontmoet. Samen met het team wil ik goede en leuke dingen doen die Wédéflex echt verder gaan brengen. Ik wil de informatie die ik in en buiten het bedrijf ophaal vertalen naar waardevolle marketingkansen en -activiteiten. Met name ook online. Ik heb al wel ervaren dat Wédéflex een unieke positie in de markt inneemt. Er is veel sympathie voor Wédéflex en dat is erg waardevol. Op zo’n fundament kunnen we verder bouwen.”

Ik wil jullie leren kennen!
“Als Marketing- & Communicatie-expert ben ik erg benieuwd naar alle relaties van Wédéflex. Welke informatiebehoef­ten zijn er bij jullie? Hoe wordt de REDAKTIE gewaardeerd? Wat kunnen we verbeteren als het om marketing en communicatie gaat? Neem gerust contact met me op als je daar input voor hebt of over van gedachten wilt wisselen. Ik sta open voor jouw ideeën. Samen komen we verder.”

Groene REDAKTIE?
“Als nieuwe collega, ben ik nu natuur­lijk het ‘groentje’ binnen de Wédéflex Familie. Hoe groen ik thuis ben? We proberen ‘groen’ te leven. We scheiden bijvoorbeeld al het afval, pakken vaak de fiets in plaats van de auto en zijn scherp op ons energie- en waterver­bruik. Als ik kleding koop let ik erop dat deze duurzaam gemaakt is en lang meegaat. We moeten de aarde netjes achterlaten voor onze volgende generaties.”

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT