WÉDÉ-STABILITEIT

THEMA REDAKTIE

Klimaatcrisis. Woningcrisis. Stikstofcrisis. Oorlog in Oekraïne. Het zijn, op z’n zachtst gezegd, roerige tijden in ons meestal zo rustige Nederland. Ook de bouw- en renovatiewereld kent grote uitdagingen. Denk aan de prijzen van grondstoffen en materialen. Maar ook aan de tekorten op deze specifieke arbeidsmarkt. 

Waar heeft een mens nu echt behoefte aan als het ‘buiten stormt’? Aan veiligheid en zekerheid. In ons geval: aan een betrouwbaar en duurzaam dak boven je hoofd. Ofwel aan Wédé-stabiliteit. 

Stabiliteit kent verschillende verschijningsvormen. Voor ons zit die in de kracht van ons sterke Wédéflex Dealernetwerk en bestendige team van medewerkers. En natuurlijk ook in de zeer lange bewezen levensduur van onze producten. Maar dat is niet het enige. Want we bouwen ook op onze logistieke partner E. van Wijk voor onze logistieke processen en op onze fabriek in Italië voor het vervaardigen van onze kwaliteitsproducten. 

Zijn we er dan? Nee, zeker niet. Want last but not least benoemen we graag de grote waarde van alle opdrachtgevers die we al vele jaren bedienen. Organisaties die keer op keer weer voor Wédéflex kiezen omdat ze in al die jaren ervaren hebben dat onze producten van topkwaliteit zijn en onze service en adviezen van grote meerwaarde. Let wel, dat is niet iets wat wij zeggen. Dat is iets wat ze zelf zeggen. 

In deze REDAKTIE gaan we in gesprek met langetermijnrelatie Woningcorporatie Portaal over waarom zij voor Wédéflex en ook landelijk voor Wédéscan kiezen. We belichten ook graag het belang van dimensionele stabiliteit als we het over dakproducten hebben. En tot slot stellen we onze Office Manager Dewi Meijer, het nieuwste lid van de Wédéflex-Familie, uitgebreid aan je voor. Een hele slimme, positieve en stabiele dame als je het ons vraagt.

Solid as a rock.
Dat is onze kern.

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT