WÉDÉFLEX DEELT

THEMA REDAKTIE

Delen is een woord met vele betekenissen. Denk bijvoorbeeld aan een taart in stukken (ver)delen. Of aan woonruimte die je met verschillende mensen deelt. Je kunt ook een mening wel of niet met iemand delen. Informatie en kennis delen met anderen. Of je geluk delen met dierbaren; dat is ook een mooie. Voor ons is delen gelieerd aan samen. Aan familiegevoel. Delen draagt bij aan verbondenheid. Aan waardering. Delen is voor de familie Wédéflex dan ook betrokkenheid, samen vooruitgaan en elkaar door dik en dun (onder)steunen.

Dit najaar voerden wij een enerverend gesprek met diverse dakspecialisten uit het hele land. Het onderwerp? De toekomst van het dak. Waar gaan we samen naartoe en welke uitdagingen liggen op ons pad? Een mooi voorbeeld van kennis en ervaring met elkaar delen opdat alles en iedereen er beter van wordt: het milieu, de volgende generaties, onze opdrachtgevers, de Wédéflex Established Dealers en wijzelf. Je leest er meer over in deze REDAKTIE. Het is in ieder geval zeker dat we dit vaker gaan doen!

We gingen ook met onze Italiaanse producent INDEX in gesprek. Deze decennialange samenwerking is van grote waarde voor hen en voor ons. Vertrouwen bouw je samen op. En vertrouwen is de basis voor openheid. Voor een omgeving waarin je veel met elkaar deelt om de samenwerking, de productinnovaties en de overall kwaliteit naar een nog hoger niveau te tillen. 

Ten slotte delen we graag de warmte en de sfeer van de Familie Wédéflex met alle mensen om ons heen. Natuurlijk in deze donkere dagen voor Kerst. Maar vooral ook in het nieuwe jaar en eigenlijk altijd. Delen is ook geven. 

We wensen je een sfeervolle Kerst, een feestelijke jaarwisseling en alle goeds voor 2023! 

Familie Wédéflex

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT