NIEUW WÉDÉFLEX FAMILIELID

Welkom Dewi Meijer!

De Familie Wédéflex is weer wat groter geworden. Vanaf juni 2022 vervult Dewi Meijer de rol van Office Manager bij ons. Een afwisselende functie waarin Dewi onze Account, Sales en Technisch Managers organisatorisch en administratief ondersteunt. Zorg draagt voor goed lopende processen op ons kantoor. En alle relaties en collega’s de aandacht geeft die past bij ons bedrijf. Tijd om nader in te zoomen op onze nieuwe collega. Dewi vertelt ons graag meer over haarzelf en haar ambities.

“Allereerst ben ik een echt familiemens. Ik ben recent met mijn man en (zijn) kinderen verhuisd naar Budel. Ik woon nu letterlijk tussen mijn broer en mijn ouders in. Dus het warme bad dat Familie Wédéflex kenmerkt: dat spreekt mij zeer zeker aan. Ik kom zelf uit een ondernemersgezin en weet van aanpakken. Maar dat doe ik bij voorkeur dus wel in een kleinere organisatie waar collega’s elkaar goed kennen en er echt voor elkaar zijn. Die heb ik nu gevonden.”

Geïnteresseerd in de mens achter de mens
“Na mijn HBO-opleiding Office Management heb ik jaren als intercedent in de uitzendbranche gewerkt. Ik ben nieuwsgierig naar de mens achter de mens. Wat zijn iemands drijfveren? Wat maakt mensen gelukkig? Ik houd me daarom ook bezig met familie- en organisatie-opstellingen en studeer naast mijn werk nog sociale psychologie. Ik heb daarna als Office Manager gewerkt bij afvalverwerker Van Gansewinkel (inmiddels RENEWI). Dit bedrijf groeide hard en paste daarom na een tijd minder goed bij me. Ik zoek toch liever het kleinere op omdat ik daar meer van waarde kan zijn. Na nog jaren als ZZP’er in Office Management gewerkt te hebben kwam Wédéflex op mijn pad. Hoe mooi is dat.”

Procesoptimalisatie en transparantie
“Processen doorlichten, kijken hoe het beter kan en dit ook vastleggen. Daar zet ik graag mijn tanden in. Ik zie en ervaar tot nu dat binnen Wédéflex over de meeste zaken al heel goed nagedacht is. Toch is er altijd ruimte voor verbetering. Ik waardeer de openheid van de organisatie in al haar facetten. Dat maakt het voor mij zoveel makkelijker. Er zijn hier geen verborgen agenda’s.”

Het dak op
“Tsja, ik ontkwam er ook niet aan en ben met de Technisch Managers verschillende daken opgegaan om goed inzicht te krijgen in hun werkzaamheden. Best spannend voor iemand die serieus hoogtevrees heeft. Maar het is goed gekomen en ik vond het super-interessant. Daarbij vertelde een van de Technisch Managers me, dat hij wel eens door de brandweer naar beneden gehaald is omdat hij echt niet meer verder durfde. Ik ben dus niet de enige die wel eens knikkende knieën kan hebben.”

Thuis bij Wédéflex
“Een versierd bureau op je eerste werkdag. Bossche bol erbij en een glaasje cava. Ik voelde me meteen meer dan welkom. En ook het teamuitje waarbij we gingen karten vond ik heel gezellig. Vooral ook omdat ik als derde op het podium stond haha. Werken bij Wédéflex voelt voor mij als thuiskomen. Ik geniet en heb ontzettend veel zin in alle uitdagingen die op mijn pad komen.
Kom maar op!”

 

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT