SAMENKOMEN IS EEN BEGIN.
BIJ ELKAAR BLIJVEN IS VOORUITGANG.
SAMENWERKEN IS SUCCES.

WÉDÉFLEX PRESENTEERT

Een kwalitatief goede dakrol is nog geen garantie voor een goed dak. Een goed dak staat of valt met de verwerking. Eigenlijk wordt het pas spannend als de pallets met dakrollen afgeleverd zijn. Wédéflex Duurzame Daksystemen kiest daarom heel bewust voor een Wédéflex Established Dealernetwerk. Voor dakdekkersbedrijven die dezelfde kwaliteitsfilosofie aanhangen als Wédéflex. Voor goed opgeleide professionals die dezelfde commitment hebben. Best logisch, want het afgeven van Verzekerde Garanties kan alleen als je erop kunt vertrouwen dat het met de verwerking van de producten helemaal goed zit. 

De Wédéflex Established Dealers zijn een ongelooflijk belangrijk onderdeel van de Familie Wédéflex. We trekken samen op. Gaan altijd voor de lange termijn. En zijn er voor elkaar in goede én slechte tijden. De meeste Dealers zijn al met ons verbonden sinds het begin van de jaren ’80. Dat zegt wel wat. We zijn een hele stabiele club. 
En juist die stabiliteit is het beste fundament voor continu samen innoveren. Dealers vragen ons bijvoorbeeld om verwerkings-verbeteringen van producten. Daar gaan wij vervolgens mee aan de slag. Wédéflex innoveert op basis van gegronde marktvragen. 

Cruciaal hierin: duurzame en 100% circulaire daken realiseren kan alleen als je kiest voor de juiste losmaakbare systemen. En dus voor de juiste verwerkers. Recyclen doe je ook samen. 

Dank aan al onze Wédéflex Established Dealers voor de TOP samenwerking. Samen zijn we stabiel. Beresterk. En samen maken we het dag in dag uit waar voor en met onze opdrachtgevers. 

Kortom, samen zijn we ‘Solid as a rock’.