PRODUCT IN THE SPOTLIGHT

WÉDÉFLEX DESIGN

De daken van de woningen boven winkelcentrum Petuniatuin in Zoetermeer zijn onlangs gerenoveerd door onze Wédéflex Established Dealer Oranjedak. Na het aanbrengen van Wédéflex Design is het dak een echte blikvanger geworden.

Benieuwd hoeveel er mogelijk is met bitumineuze dakbedekking? Daarvoor hoef je alleen maar een blik te werpen op de schuine daken van ‘het Petuniaplein’. Bitumen dakbanen zijn bovenal duurzaam. Met bitumen dakbedekking maak je vanuit milieuoogpunt de juiste keuze. En de dakbanen zijn nu ook nog eens mooi om naar te kijken!
Wédéflex Design is een gemineraliseerde APP-gemodificeerde dakbaan. Deze dakbaan met een composiet drager (bestaande uit polyestermat, glasvlies en polyestermat) is afgestrooid met keramische leislag in een aansprekend patroon.
De dakdekker brengt de dakbaan aan met de brandmethode of met koude kleefstof Wédékal.

Wédéflex Design is een product dat je kiest vanuit esthetische overwegingen. En vanzelfsprekend ook vanwege de bewezen duurzaamheid die je van Wédéflex gewend bent. Wédéflex Design is dan ook al meer dan 23 jaar een vaste waarde in ons productengamma.

Alle mogelijkheden op een rijtje
Wédéflex Design is te verkrijgen in de volgende unieke patronen:

  • Leien
  • Shingles
  • Metselwerk
  • Pannen
  • Ruiten
  • Schaakbord

Een esthetische kijk op daken
De laatste jaren is er, naast de primaire functie van dakbedekking (de waterdichtheid garanderen!) veel aandacht voor de gebruiksfuncties van daken. Want daken bieden meer en meer mogelijkheden. Er zijn bijvoorbeeld steeds meer tuindaken, retentiedaken en daken met zonnepanelen om duurzame energie op te wekken. Dit alles leidde tot een andere kijk op daken. De esthetische waarde van daken krijgt ook aandacht. Terecht. Dus als je dak geen gebruiksfunctie heeft of zal krijgen, waarom dan niet Wédéflex Design toepassen? Want daarmee wordt je dak een echte blikvanger!

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT