THEMA REDAKTIE

VAN PASSIE NAAR EXPERTISE

Dat de familie Wédéflex gepassioneerd is als het om daken gaat is natuurlijk een inkoppertje. Maar als je deze REDAKTIE aandachtig leest, ervaar je dat heel veel meer partijen die passie met ons delen. En eigenlijk wordt deze passie met name gevoed door voortschrijdende ontwikkelin­gen in onze branche. Denk aan digitalisering. Aan nieuwe sensoren en technieken. Aan de opkomst van multifunctio­nele daken. En aan te nemen stappen op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Eén ding is glashelder: alle uitdagingen van morgen gaan we samen aan. Anders werkt het niet. Wij nemen daar met plezier het voortouw in. We delen kennis en halen die ook op. Zodat we van elkaar blijven leren. En samen vooruitgaan.

Je leest in deze uitgave meer over onze actieve daksensor Roofolution. Een treffend voorbeeld van een innovatie in de dakenbranche die voortkomt uit slim samenwerken.

Dakspecialist Erdo is onze nieuwe Wédéflex Established Dealer. De samenwerking is voortvarend van start gegaan en smaakt naar meer!

We spraken met Woningcorporatie Woonstad over hún passie voor daken. En deden dat ook met medewerkers van onze Dealer Van Hoek en met onze eigen ‘dakprofessor’ Coen van der Kooij.

We zochten ook ‘het Hoge Noorden’ op en zetten het indrukwekkende project Feringa Building (Rijks-universiteit Groningen) in de schijnwerpers.

En ten slotte lees je in deze best wel dikke REDAKTIE dat de rollen van onze Account Managers Marcel Duyvestijn en Chris Nijholt iets veranderen. Ze pakken maar wat graag hun ‘nieuwe handschoenen’ op.

Veel leesplezier en, vooruit, ook veel passie toegewenst!

Huiselijke groet,
Familie Wédéflex

 

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT