THEMA REDAKTIE

MET WÉDÉFLEX OP REIS

Lekker flaneren of een terrasje pikken in een Zuid-Europees stadje. Genieten van helemaal niets doen. Of juist lekker actief bezig zijn. Fietsen in eigen land. Of wandelen in de bergen in Italië. Ooo wat hebben we er zin in. Vooral nu, na het lastige en ingrijpende corona­jaar, dat we hopelijk stap voor stap achter ons kunnen laten. Misschien zijn alle reisplannen die je in gedachten hebt nog niet mogelijk deze zomer. Maar ook in eigen land kun je natuurlijk genieten met een grote G. Doe wat kan en wat bij je past en Geniet!

Wij nemen je in ieder geval alvast mee op Wédéflex-reis. Deze zomeruitgave van de REDAKTIE staat volledig in het teken van reizen. Zo volgen we alle stappen van de trip die onze dakrollen afleggen voordat ze op ‘hun’ dak liggen. En geven onze Wédéflexers je een kijkje in hoe zij graag hun vakantiedagen doorbrengen.

We belichten in deze REDAKTIE ook het nieuwe onderkomen van Booking.com op het Oosterdokseiland in Amsterdam. Een ‘reisproject’ bij uitstek dat natuurlijk voorzien wordt van een Wédéflex-dak. Ook ‘reizen’ we mee door de werkweek van onze Technisch Manager Berry Aalberts. Hoe zien zijn werkdagen er eigenlijk uit?

Ten slotte presenteren we ook onze nieuw bedrukte dakrollen en de vernieuwde Wédéscan. We leggen je graag uit wat er verandert en waarom we deze veranderingen doorvoeren.

We wensen je bovenal een heerlijke vakantie toe. Rust uit. Maak plezier. Sport. Dans. Lach. En geniet maximaal van de mensen om je heen.

Zomerse groet,

Familie Wédéflex

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT