THEMA REDAKTIE

VISIE EN AMBITIE

De bouwwereld is voortdurend in beweging. Milieu- en duurzaam­heidsvereisten, veranderende wetgeving, personeelsschaarste en nieuwe technieken beïnvloeden onze sector sterk. Wédéflex Duurzame Daksystemen heeft altijd vooropgelopen in de markt. De reden daarvoor is glashelder. We willen optimaal aan de behoeften van onze klanten en opdrachtgevers tegemoetkomen. Dat was zo, is zo en zal ook zo blijven.
In deze REDAKTIE lichten Algemeen Directeur Roland Sleutjes en Technisch Directeur Coen van der Kooij graag de visie en ambities van Wédéflex toe.

En zij zijn niet de enigen die een heldere visie hebben op de bouw- en dakenbranche. We hebben voor deze REDAKTIE ook Europarlementariër Tom Berendsen mogen interviewen.
Hij houdt zich in Brussel bezig met Energie, Industrie, Digitalisering, Innovatie, Mobiliteit en Regionaal beleid. Een zware portefeuille. Wij wilden wel eens weten hoe het allemaal werkt in het Europarlement en wat hij nu voor elkaar probeert te boksen.

Wat nog meer? We informeren je uitgebreid over twee aansprekende en uitdagende projecten in het Zuid-Hollandse, waar we natuurlijk enorm trots op zijn. En we vertellen je meer over onze nieuwe lekdetectiemethodiek Wédétectie. Hiervoor zijn we een exclusieve samenwerking aangegaan met het gerenommeerde Helmondse bedrijf Guardian B.V.

Snel lezen dus!