THUIS OP HET DAK

THUIS EN UIT BIJ... WÉDÉFLEX

We kunnen corona gelukkig steeds meer achter ons laten. Er komt weer ruimte voor vakantiereizen. Voor nieuwe avonturen. Alle ‘gezinsleden’ van de Familie Wédéflex delen graag met je hoe en waar zij het ware vakantiegevoel vinden.

Tamar… heeft geweldige herinneringen aan haar reis door Indonesië maar heeft ook toptijden beleefd in Europese parels. Cultuur snuiven, marktjes bezoeken en lekker eten zijn favoriet! Lokaal natuurlijk, en als dan Despacito van Luis Fonsi uit de luidsprekers galmt is het leven wonderschoon.
Tamar Mac Gillavry

 

Coen… kun je midden in de nacht wakker maken voor een heerlijke pasta alle vongole. Dus je raadt het al: hij vertoeft graag in Italiaanse sferen. Zijn tip? Ga, als het allemaal weer kan, zeker een keer naar het prachtige Sardinië. Een rond­reis over dit Italiaanse eiland grenst aan ultiem geluk.
Coen van der Kooij

 

Franca… vindt Italië ook niet te versmaden maar gaat ook graag met haar zussen naar het zonover­goten Griekenland. Lachen, eten, drinken en zonnen: dat wil toch iedereen? En qua favo­riete drankje past Franca zich heel makkelijk aan: sangria in Spanje en lekkere wijn in Italië.
Franca van Grunsven

 

Pieter… komt helemaal in de vakantiestemming als hij Flamencomuziek hoort. Spanje is dus zijn favoriet. Meer specifiek de Atlantische kust van Andalusië omdat deze zo veelzijdig en nog relatief rustig is (tot nu…). Heerlijke tapas vergezeld van een ijskoude Corona maken Pieter’s vakantie compleet.
Pieter Dorresteijn

 

Rowald… zoekt het verderop. Een brommertocht door het binnenland van Cuba? Dat moet je echt een keer in je leven gedaan hebben. De contacten die je met de plaatselijke bevolking maakt zijn onvergetelijk. En met de muziek van de Buena Vista Social Club maak je de latino in jezelf wakker. Doen dus!
Rowald Derksen

 

Arnold… is blij dat we binnenkort van corona af zijn (als het goed is). Een All Inclusive vakantie is niets voor hem. Op vakantie bepaalt Arnold graag alles zelf. En hij wil niet op één plek vastzitten. Zwemmen, lekker eten (gerechten met truffel graag!) en een zomers Nederlandstalig deuntje op de achtergrond leveren een zeer relaxte Arnold op.
Arnold Hofmans

 

Berry… is regelmatig op de camping te vinden waar hij een luxe stacaravan heeft. Want met een wc-rol onder de arm naar de toiletruimte lijkt hem vreselijk. Hij verheugt zich op de warme zomeravonden die hij samen met zijn gezin en vrienden door kan brengen op de camping. Vakantiefood? De BBQ natuurlijk! Graag met een ijskoud biertje erbij.
Berry Aalberts

 

Roland… staat binnen tien seconden in de vakantiestand als hij het lied Zomerzon van De Makkers hoort. Maar verder is het ‘La Dolce Vita’ wat Roland gelukkig maakt. Even helemaal niets hoeven behalve je smaakpapillen testen met een heerlijke gebakken zwaardvis (pesce spada) op je bord: dat maakt het leven mooi.
Roland Sleutjes

 

Marcel… is een groot liefhebber van zon, zee en strand. Dus als deze drie ingrediënten aanwezig zijn is hij al heel tevreden. De prachtige Griekse eilanden bekoren hem zeer. Daar zitten echt juweeltjes tussen. De sfeer aldaar maar ook het lied ‘Windsurfin’ van The Surfers staan voor Marcel garant voor vakantie met een grote V.
Marcel Duyvestijn

 

Christian… zoekt het geluk in Noordelijker sferen. De Noorse fjorden per boot bezoeken. Walvissen spotten. Je laten imponeren door de overweldigende natuur. En in levenden lijve ervaren dat er nog echt rust en ruimte te vinden is in Europa. Hier op je gemak een kopje koffie drinken en een boek lezen is onweerstaanbaar lekker.
Christian Nijholt

 

Martin… is dan weer van ‘La douce France’. De landschappen, de keuken, de wijnen: daar kunnen weinig landen aan tippen. Martin kiest graag voor een ‘Plat du Jour’ omdat je jezelf dan verrast met een gerecht dat je zelf wellicht nooit uitgezocht had maar wat wel erg lekker blijkt te zijn. Liefst met een (Spaans) San Migueletje erbij.
Martin van den Bersselaar

 

Terrie… is een echte duikfanaat. Ze raadt dan ook iedereen aan eens een introductieduik te nemen. Er gaat een hele nieuwe (onderwater)wereld voor je open en dat is pure magie. Zelf dook ze bij Sulawesi (Indonesië). Een prachtig eiland waar het toerisme het gelukkig nog niet overgenomen heeft. Een ware ‘place to be’.
Terrie Eisinger

 

Sacha… wil op vakantie even helemaal niks. Ont-moeten is haar devies. Ze houdt van lekker bijtan­ken met een goed boek aan het zwembad. Met af en toe een verfrissende plons. Haar dag wordt zeker niet afgesloten zonder heerlijk eten en een goed glas wijn. Haar gouden tip? Laat jezelf eens een dag­je van top tot teen verwennen in een Spa Health Club. Je voelt je herboren!
Sacha Krijnen

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT