THUIS OP HET DAK

THUIS BIJ... WÉDÉFLEX
DANK JE WEL ALLEMAAL!

Afgelopen anderhalf jaar was spannend. Corona had invloed op ons allemaal en zowel op ons werk als op ons privé­leven. We kwamen in een situatie terecht die we echt nooit verwacht hadden. En we kunnen er helaas ook nog geen definitief afscheid van nemen. Maar samen hebben we wel de schouders eronder gezet en er het beste van gemaakt. Daarom vinden wij het de hoogste tijd voor een dikke DANK JE WEL.

Dank je wel aan…
al onze opdrachtgevers
Samen met jullie en met onze Dealers hebben we steeds gekeken naar wat wél kon in coronatijd in plaats van niet. Denken in oplossingen was en is het credo. Dit heeft ertoe geleid dat, rekening houdend met alle corona­regels, de meeste projecten gewoon door konden gaan. Dank je wel voor jullie meedenken en flexibiliteit.

Dank je wel aan…
onze Wédéflex Established Dealers en Groenspecialisten
Wij kregen veel energie van jullie drive en positiviteit. Aan het begin van de coronacrisis hebben we wat leverings­problemen gehad, waar jullie uitermate goed in meedachten en op antici­peerden. En omdat werkzaamheden binnen vaak niet mogelijk waren, hadden jullie het hartstikke druk (want werkzaamheden aan en op het dak konden veelal wel doorgaan). Bedankt voor het fijne samenwerken.

Dank je wel aan…
onze zakenpartners
Onze transporteur E. van Wijk Logistics heeft er alles aan gedaan om de opslag en logistiek van de Wédéflex producten ook in coronatijd op rolle­tjes te laten lopen. Daarnaast hebben we supersnel met ze kunnen schakelen om de voorraad van Wédéflex dakrol­len in Nederland substantieel te ver­hogen. In een hele korte tijd. Bedankt!

Index, onze Italiaanse producent van de Wédéflex dakrollen, heeft in zijn pro­ductieprocessen voorrang gegeven aan onze bestellingen. Wij zijn daar­door nauwelijks in de problemen gekomen wat betreft belevering. Dit was niet makkelijk, want Index bevond zich in de brandhaard van de crisis die erg heftig was in Noord-Italië. Index, Grazie Mille! We hopen snel weer een bezoek te kunnen brengen aan de fabriek.

Dank je wel aan…
onze medewerkers
Boem. Ineens zaten we allemaal thuis. Terwijl wij zo’n hechte Wédéflex-familie vormen. Dat was erg wennen. We za­gen elkaar veel minder. We zagen klanten en opdrachtgevers ook nog maar sporadisch (fysiek). En nagenoeg alle communicatie verliep vervolgens via beeldbellen. Maar toch werden we ook creatief in het organiseren van veilige live ontmoetingen. Neem nou bijvoorbeeld de vele tuingesprekken, al dan niet met dikke winterjas, paraplu of verwarmend haardvuur. De drive-throughs of de picknick op 1,5 meter. We deden (en doen) er alles aan om met elkaar in verbinding te blijven. Jullie om­­armden deze nieuwe werk­wijze. Chapeau. Wij zijn trots op jullie!

Roland Sleutjes
Algemeen Directeur Wédéflex

Coen van der Kooij
Technisch Directeur Wédéflex

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT