I care for …

WeCare zit in ons DNA. In de rubriek ‘I care for …’ deelt onze Sales Manager Christian Nijholt wat hij belangrijk vindt en waar hij energie van krijgt.

“I care for … Mensen. Voor fijne relaties. In de bijna twintig jaar dat ik voor Wédéflex werk, is dat onmiskenbaar de rode draad. De veranderende vraag van opdrachtgevers en de innovatiekracht van Wédéflex brachten en brengen dynamiek in de gesprekken en in het contact met opdrachtgevers. De onderlinge relaties zijn ontwikkeld en verdiept. Twintig jaar geleden spraken we vooral over een goed product. Nu ben je de solide partner die alle vragen beantwoordt over het gebruik en over alle mogelijkheden van daken.  

Ik geniet ook enorm van de jonge mensen die bij opdrachtgevers werken. Ze hebben een ander denkpatroon en een frisse kijk op de wereld. Hun ideeën verrijken. Gesprekken gaan over big data, over zorg en aandacht voor het milieu en over de toekomst van jonge mensen. Ik kijk daarom ook uit naar de komst van twee stagiaires die Wédéflex een tijdje komen versterken. Zij leveren me vast en zeker nieuwe inzichten en een berg energie op.”