Zorg voor
onze opdrachtgevers en hun daken

Een goed dakbedekkingssysteem vereist de beste dakproducten plús een goede verwerking. Daarom kiezen Wédéflex en de Wédéflex Established Verwerkers voor elkaar. We zijn een dealerorganisatie met dakdekkersbedrijven die dezelfde kwaliteitsfilosofie nastreven als Wédéflex. De verwerkers van onze Established Dealers zijn speciaal opgeleid en leveren kwaliteit en maatwerk. Daarbovenop staan onze Wédéflexers je met raad en daad bij voor, tijdens en na de realisatie van je dak. Tel daar nog bij op dat je alleen bij ons de unieke Verzekerde Garantie op je dak krijgt. En je bent -met ons dakmanagement Wédéscan- zeker van optimaal dakbeheer. De juiste keuze maken was nog nooit zo makkelijk.

Wédéflex Established Verwerkers

De verwerkers (dakdekkers) die bij onze Wédéflex Established Dealers werken zijn speciaal opgeleid om de Wédéflex dakbedekkingssystemen optimaal te verwerken.

Projectbegeleiding

Komen er tijdens de realisatie van het dak nog vragen op? Zijn er obstakels? Dan kun je altijd bij Wédéflex terecht voor hulp en ondersteuning.

Unieke Verzekerde Garantie

Wédéflex biedt je 10 jaar Verzekerde Garantie op zowel de gebruikte materialen als de verwerking. Dit is uniek in de markt.

Dakmanagement

Ons digitale webbased dakportaal Wédéscan geeft je het juiste inzicht in de conditie van alle daken die je in beheer hebt. Zo ben je verzekerd van prestatiegericht dakbeheer.

Technisch advies

Onze Sales-, Account- en Technisch Managers bieden ondersteuning en geven je de beste (technische) adviezen, gebaseerd op jouw specifieke dakbehoeften.

Persoonlijke aandacht

Wij geloven en investeren in de relatie. Mensen werken met mensen. Daar ligt de kracht. Ervaar het zelf!