Nieuwe Wédéflex Established Dealer: Dakmanagement

Dakmanangement is de nieuwe Wédéflex Established Dealer. Jeroen van Rijsewijk is Technisch Directeur en mede-eigenaar van Dakmanagement. Hij kent het klappen van de zweep als geen ander. Dertig jaar geleden begon hij bij Dakmanagement als dakdekker. Daarna werd hij voorman en droeg hij steeds meer verantwoordelijkheden. In 2017 werd hij mede-eigenaar. Marc Calis is sinds 2021 ook Directeur en mede-eigenaar. Hij zit al 15 jaar in de dakensector waarvan het grootste deel bij Dakmanagement. Marc richt zich op de sales, het relatiebeheer en de dakinspecties. 
Samen met Commercieel Directeur Chris Nijholt van Wédéflex Duurzame Daksystemen zoomen Jeroen en Marc in op de waarde en de kansen van het Wédéflex Established Dealerschap.

Jeroen: “Klein en sterk. Wat leidt tot kwaliteit. Daarin onderscheiden wij ons. We dragen het ambacht van dakdekkers goed over aan de volgende generaties. De korte lijnen binnen ons bedrijf zorgen voor een hele prettige samenwerking. What you see is what you get. En we houden van complexe klantvragen. Hoe moeilijker hoe beter. We vinden het heerlijk als er serieus beroep gedaan wordt op onze expertise en ervaring. We zoeken altijd naar de best passende oplossing voor de klant.” 

Marc: “We beschikken nu over een uitgebreide en vaste groep klanten. Daar hebben we in het verleden veel acquisitiewerk voor verricht, wat zich dus uitbetaald heeft. We bedienen onder andere scholen, beleggingsmaatschappijen en vastgoedeigenaren en zijn ook actief in nieuwbouw. Dit laatste vaak wel als vaste klanten ons daarvoor vragen. Bitumen daken zijn onze core. En we leiden onze dakdekkers breed op. Daarin is Wédéflex ook van waarde voor ons, kijkend naar de opleidingen die ze aanbieden.”

Chris: “Wij zoeken partijen die ook wat brengen. Die autonoom zijn, hun eigen broek ophouden en tegelijkertijd de waarde van samenwerken zien. Dakdekkersbedrijven die wij met alle vertrouwen aan opdrachtgevers voor kunnen stellen.  

Dakmanangement nieuwe Wédéflex Established Dealer

Daar voldoet Dakmanagement wel aan. Ik kende Marc ook al langer. We zijn zo’n drie jaar geleden het traject gestart en zijn heel trots dat Dakmanagement nu dealer is geworden. Ik vind het ook wel leuk dat Dakmanagement en Wédéflex beide ietwat eigenwijs zijn. Dan halen we het beste in elkaar naar boven. Wédéflex is sowieso gebaat bij kritische klanten. Die zijn broodnodig. Daar worden we beter van. Wij ontwikkelen namelijk producten op basis van de behoeften van onze Dealers.”

Marc: “Als ik kijk naar deze samenwerking zie ik legio kansen bij onze bestaande klanten. Daarnaast is Wédéflex natuurlijk een klinkende naam in de markt. Die kan ik goed gebruiken bij nieuwe spelers.”

Jeroen: “Ik had meteen een goed gevoel bij de mensen van Wédéflex. We zijn allebei op aarde voor de langetermijndenkers. Voor de opdrachtgevers die bovenal kwaliteit eisen. Daarnaast zijn wij een jonge club. Ik maak het graag leuk voor onze jongens. Zij profiteren nu van de opleidingen en extra’s die Wédéflex biedt. En misschien nog belangrijker: ze werken erg graag met de producten van Wédéflex.”

Chris: “De wereld verandert en Wédéflex verandert mee. Ik vind het alleen maar leuk dat er nieuw fris elan bij komt. Welkom!”

Van links naar rechts: Rowald Derksen, Marc Calis, Chris Nijholt, Jeroen van Rijsewijk

Nieuws

Duurzaam innoveren in dakenland? Dat lukt alleen als we krachten bundelen

Kennisdelen. Samenwerking structureren. Wij doen dit met onze Wédéflex Established Dealers en onze opdrachtgevers. Maar nadrukkelijk ook met andere kennispartners en -platforms in de dakenbranche.

Samen naar een toekomstbestendig dakenlandschap

Irene Poortinga vertelt over het Nationaal Dakenplan (NDP). Het doel van NDP? Het optimaal benutten van dakpotentieel in Nederland door partijen samen te brengen voor kennisdeling, innovatie en resultaten.

Hellende groendaken in opkomst

Mark Blaakman en Max Kwantes werken samen met Wédéflex Duurzame Daksystemen aan het Dak van de Toekomst, waarbij ze zich richten op het verduurzamen en circulair maken van (hellende) daken.

Rowald Derksen cares for…

365 dagen per jaar vakantiegevoel. Hoe doe je dat? dat?

Dakdekkersland in beweging

Hebben de jongere dakprofessionals onder ons een nieuwe, afwijkende visie op de dakenmarkt en op waar we naartoe gaan met z’n allen? Daar waren wij best benieuwd naar.

De Wédéflex recyclinginstallatie

Een nieuwe versie van onze recyclinginstallatie zal eind 2024 in Nederland operationeel zijn om snijresten van dakbanen te verwerken.

Wist je dat?

..wat we vorig jaar en begin dit jaar gedaan hebben aan een duurzamere toekomst.

Een bijzonder architectonisch dak

Bekijk dit bijzondere project in Eindhoven

Wédé-Brainers

Deze Redaktie hebben we drie uitdagende puzzels voor je: een vakantieraadsel, een reken-sudoku en een innovatieverbinding.

Recept: Wédéflex mocktail/cocktail

Deze heerlijke drank combineert de kruidige kick van kurkuma met de zoetheid van honing en verse sinaasappelsap. Perfect voor een zomerse dag.

Waarom Wédéscan bijdraagt aan duurzaamheid?

Omdat dakmonitoring preventief dakonderhoud mogelijk maakt

Project Museum Beelden aan Zee

Museum Beelden aan Zee kampte met een grote lekkage. Gelukkig stond onze Wédéflex Established Dealer, J. de Kluyver Dakbedekking Rhoon, paraat voor de reparatie. De architect, getuige van het indrukwekkende vakmanschap van de dakdekkers, was vol lof. Zozeer zelfs dat De Kluyver nu de vaste dakdekker is van Museum Beelden aan Zee. Ondanks beperkt budget wordt het dak stap voor stap vervangen, een duurzame keuze voor kwaliteit.

WeCare. WeShare. WeProve.

We bewijzen onze waarde met feiten en zekerheden, omdat vooruitgang en vertrouwen hand in hand gaan. WeCare, WeShare, WeProve.

Circulariteit bij Wédéflex

Wédéflex daken 100% recyclebaar. Via de Wédéflex R-strategie kunnen we de circulariteit in de levenscyclus van ons product zien.

Het dak op met Jos

Nieuwsgierig hoe een werkdag van Jos eruitziet? Wij geven je een inkijkje.

‘Van Excel naar Wédéscan’

Lees over de ervaring van Harrie, een ervaren Projectleider Nieuwbouw bij woningcorporatie woCom. Ontdek waarom hij heeft gekozen voor het dakmanagementsysteem Wédéscan en zijn ervaringen tot nu toe.

Wist je dat je niet ‘klaar’ bent als het dak gemaakt is?

Integendeel. Dan begint het pas! Monitoring, data en preventief onderhoud zijn cruciaal voor de optimale levensduur van je dak. Daarom: Wédéscan.

Lukasse Dakbedekkingen is Wédéflex Established Dealer geworden

Tijd voor een kennismaking met moeder Mirjam en zoon Daniël Lukasse die samen aan het roer staan bij Lukasse Dakbedekkingen. Wij heten ze van harte welkom in de Wédéflex Familie!

Duurzaam en slim werken met Wédéscan

Tom Feitsma en Theo Kwakman (BOKO Dakbedekkers) delen hun ervaringen met werken met dakmanagementsysteem Wédéscan.

I care for: Bewust leven & genieten

Tamar vertelt hoe zij en haar gezin bewust leven en bijdragen aan een betere wereld, zonder de passie voor mode te verliezen. Met twee energieke jongens is duurzame kinderkleding een uitdaging, maar met creativiteit en ruilhandel vinden ze toch hun weg.

Verleng de levensduur van je dak

REFURBISH: preventief en proactief onderhoud verlengt de levensduur van je dak

Wédé-Brainers

Laat je hersenen kraken en geniet van urenlang puzzelplezier met het rekenraadsel, een breinbrekende hersenkraker, een alfabetisch raadsel en een zoek-de-verschillen plaatje

Zorg voor volgende generaties

De Familie Wédéflex neemt daar graag zijn - bescheiden - verantwoordelijkheid in.

Circulariteit Wédéflex daksysteem

Recyclen? Vanzelfsprekend doet Wédéflex dat. We recyclen bitumineuze dakbanen

Blauw-groene daken in Amsterdam

Klimaatbestendigheid bevorderen door het vasthouden of juist lozen van regenwater (op basis van de weersvoorspelling). De voordelen van blauw-groene daken zijn groot.

Vier generaties Beelen (Wédéflex Established Dealer)

Sinds de oprichting in 1980, heeft Beelen Dakdekkers de vierde generatie Beelen mogen verwelkomen. Wellicht dat baby Sem later ook de gelederen komt versterken.

Chris Nijholt nieuwe Commercieel Directeur

Recent is de rol van (voormalig) Sales Manager Chris Nijholt binnen Wédéflex veranderd. Vanaf juli 2023 bekleedt hij de functie van Commercieel Directeur

Samen steeds een stap vooruitlopen

Duurzaamheid is een van de zes thema’s uit de strategische visie van Vidomes. Dit thema is veelomvattend.

Dewi Meijer cares for…

"Iets mooiers is er eigenlijk niet". Dat zeiden vele nieuwbakken moeders tegen me toen Teddi er nog niet was.

Wédéscan.nl en de nieuwe WédéMobile app

Wédéscan is vernieuwd. En hoe! Wédéscan komt hier voor 100% tegemoet aan de behoeften van de huidige én nieuwe generaties.

Welkom nieuwe Wédéflexer!

Wij zijn blij dat dakspecialist Cor-Jan van ’t Veer onze Wédéflex Familie komt versterken als Technisch Manager. Hij stelt zich graag aan je voor.

Wédé-Brainers

Dit keer hebben we een woordzoeker, hersenkraker en een raadsel.

Onze grote Wédéflex Familie

Duurzaam ondernemen? Dat lukt alleen als je oprechte verbinding zoekt en krachten bundelt.

De brandermachine

Jeroen Boll, directeur van Dolfsma Dakbedekkingen (Wédéflex Established Dealer) over de brandermachine.

Nieuwe Wédéflex Established Dealer: Dakmanagement

Jeroen en Marc van Dakmanagement zoomen in op de waarde en de kansen van het Wédéflex Dealerschap.

Sacha 25 jaar bij Wédéflex!

Al meer dan de helft van haar leven geeft Sacha haar ziel en zaligheid aan Wédéflex. Dat is ongelooflijk bijzonder.

Uniek dak en unieke samenwerking, Station Ede-Wageningen

Station Ede-Wageningen wordt grondig vernieuwd en krijgt een prachtig nieuw onderkomen.

Wonderwoods, een bijzonder groendaken project in Utrecht

Midden in de stad Utrecht verrijzen de twee indrukwekkende torens van Wonderwoods: een groene oase naast het station

Welkom Marye Vermeer!

Office Supporter Marye Vermeer is onze Wédéflex Familie komen versterken.

Elke dag een mooi uitzicht

Niemand hoeft Cor Stoutjesdijk (67) uit te leggen hoe je een kwalitatief goed dak maakt. Maar liefst 48 jaar ervaring als dakdekker.

Het familiegevoel van Marcel Duyvestijn (Account Manager bij Wédéflex)

Familie is voor mij altijd al belangrijk geweest. Ik heb een fijne en warme band met mijn naasten.

De Wédéflex Dealerdag 2023

Bekijk de fotoreportage van de Wédéflex Dealerdag 2023.

Wédé-Brainers

Puzzel maar raak met een kruiswoordpuzzel, een hersenbreker en een raadsel.

“Uit je dak” evenement in Rotterdam

Dit veelzijdige evenement op 3 t/m 22 oktober staat in het teken van verduurzamen van daken.

5 september 2023: Duurzame Dinsdag

Vandaag is het 'Duurzame Dinsdag', een dag waarop we extra aandacht besteden aan duurzame initiatieven in onze samenleving. Veel organisaties presenteren vandaag hun duurzame ideeën en initiatieven aan de politiek.

Wédéflex Established Verwerker cursus

Bij ons staat duurzaamheid centraal in al onze projecten. Voor ons betekent dit in de eerste plaats dat we producten ontwikkelen die ongelooflijk lang meegaan. En dat is precies wat onze dakbedekkingssystemen doen. Hoe kunnen we dit garanderen?

Wédéflex zorgt voor natuur en milieu

WeCare. Dat is de kern van wie we zijn en wat we doen. Dit is niet nieuw. Dit hebben we altijd gedaan en blijven we ook doen. Het is méér dan de Wédéflex filosofie: het zit in ons DNA. WeCare staat voor zorgen voor jullie, voor ons, voor daken en voor de toekomst. Het is een oneindig duurzame reis die we samen met jou maken. In deze REDAKTIE staat ‘Zorg voor natuur en milieu’ centraal. Hoe geven wij hier invulling aan? Welke ontwikkelingen spelen er? Hoe dragen wij als bedrijf, samen met partners, significant bij aan een duurzamere wereld? Dat delen we in deze uitgave graag met je.

Een fraai groendak in plaats van dakpannen?

Een fraai groendak in plaats van dakpannen? Oftewel een groendak op hellende daken? Het kán gewoon. De groene pioniers van Sam Groofing hebben, samen met Wédéflex Duurzame Daksystemen, uitgebreid getest hoe je dit mogelijk maakt. Tijd om nader kennis te maken met Sam Groofing en in te zoomen op de kansen die zij en wij de markt bieden. Hanneke Kohlmann en Mark Blaakman van Sam Groofing en Marcel Duyvestijn van Wédéflex vertellen ons graag meer.

100% recyclebaar bitumen

Echt waar. Het gemodificeerde bitumen waar de dakproducten van Wédéflex van gemaakt worden zijn 100% recyclebaar.

Wist je dat …

Onze gemodificeerde dakbedekking 100% recyclebaar is? Wédéflex ISO 14001 gecertificeerd is

100% recyclebare bitumen snijresten inzamelen

Peter Ligthart is directeur van ProBitumen, de branchevereniging van in de Benelux gevestigde producenten en leveranciers van bitumineuze afdichtingmaterialen. De bedrijven die daarbij aangesloten zijn (waaronder Wédéflex Duurzame Daksystemen), zijn goed voor een marktaandeel van circa 80% in de Benelux. Peter is daarnaast directeur van Stichting Dak & Milieu, een projectorganisatie specifiek voor de dakenbranche. Een van de projecten richt zich op bitumenrecycling en meer specifiek op de inzameling van snijresten. Chris Nijholt en Coen van der Kooij van Wédéflex gingen met Peter in gesprek over de status en de toekomst van recyclebare bitumen dakbedekking. BITUMEN DAKSYSTEMEN OOK BETER VOOR DE WATERKWALITEIT Water loopt natuurlijk over daken. En bouwmaterialen kunnen (minuscuul) oplossen in water als ze daar mee in contact komen (uitloging). Wat doet dat met de waterkwaliteit? Uit onderzoek van de Universiteit Gent blijkt, dat bitumen dakbedekking de waterkwaliteit het minst beïnvloedt en daarmee het beste uit de bus

De ecologische zwemvijver van Martin van den Bersselaar

Sportief genieten in een natuurlijke omgeving zonder deze te belasten. Ik vind het fijn in de ochtend te zwemmen en ik heb de ruimte bij mijn huis

Zomersluiting

Wij gaan er een eindeloos heerlijke zomer van maken! Ook de hele zomerperiode staan we graag voor je klaar. 

Je hebt elkaar nodig

De samenwerking tussen logistiek dienstverlener E. van Wijk en Wédéflex Duurzame Daksystemen bestaat al sinds de oprichting van Wédéflex 45 jaar geleden. Interessant om een moment te pakken voor reflectie. Wat zijn de voordelen van zo’n volwassen en bestendige samenwerking?
Hoe ga je samen vooruit en geef je steeds opnieuw vorm aan duurzaam en toekomstbestendig ondernemerschap? Klaas-Jan den Hertog (Manager Sales & Customer Service bij E. van Wijk) en Pieter Dorresteijn (KAM Manager bij Wédéflex) gingen er eens goed voor zitten.

Wédé-Brainers

Puzzel maar raak met de 15 verschillen in het zoekplaatje, de woordzoeker of de verschillende raadsels

Onze opdrachtgevers en hun daken in uitvoering

WeCare. Dat is de kern van wie we zijn en wat we doen. Dit is niet nieuw. Dit hebben we altijd gedaan en blijven we ook doen

Wédéflex No Roots aan boven- en onderkant bedrukt

Onze dakrollen zijn altijd te herkennen aan de unieke Wédéflex bedrukking op de onderzijde.

Nieuw daksysteem voor Rotterdams monument

Het is een echte eyecatcher aan de noordzijde van het Noordereiland.

Unieke Wédéflex Verzekerde Garantie

Al meer dan veertig jaar zorgt Wédéflex Duurzame Daksystemen, samen met de Wédéflex Established

VCA-certificaat voor Wédéflex!

Per 9 maart jl. is Wédéflex VCA-gecertificeerd voor het opnemen en inspecteren van platte daken!

45 jaar Wédéflex

Coen en Roland bakken ze bruin bakken voor jullie allemaal! En met reden, want Wédéflex bestaat 

Wist je dat …
jij bij ons op één staat?

Wij zijn oneindig dankbaar voor onze waardevolle samenwerkingen.

In gesprek met Dennis Kneppers en Nanno Veldman

De Beppino Sarto basisschool in Eindhoven (bouwjaar 1956) had een complex daksysteem

Het oudste Wédéflex dak van Nederland

Op Pand 17 in Assen, de voormalige Rackethal en nu een aantrekkelijk uitgaans- en sportcentrum, ligt het oudste Wédéflex dak van Nederland.

WÉDÉ-BRAINERS

Zin in een uitdaging? Download de Wédé-brainers. Veel puzzelplezier!

I care for …

WeCare zit in ons DNA. In de rubriek 'I care for ...' deelt onze Sales Manager Christian Nijholt wat hij belangrijk vindt en waar hij energie van krijgt!
Laad meer berichten
Sluit berichten