Wédéflex No Roots aan boven- en onderkant bedrukt

Onze dakrollen zijn altijd te herkennen aan de unieke Wédéflex bedrukking op de onderzijde. Nieuw is dat vanaf nu Wédéflex D4 No Roots en de zelfklevende variant hiervan op de boven- en onderkant bedrukt zijn met de Wédéflex kroontjes en de tekst ‘No Roots’. Hiermee zorgen we ervoor dat altijd duidelijk is dat onze wortelwerende dakbedekking op het dak ligt. Wel zo handig! Waarom kiezen we voor herkenbaarheid? Het was niet altijd duidelijk dat Wédéflex D4 No Roots in het dak verwerkt was. Dit zorgde weleens voor verwarring of maakte dat een opdrachtgever ervan overtuigd moest worden dat Wédéflex D4 No Roots gebruikt was. Daarom hebben we op verzoek van velen het product duidelijker herkenbaar gemaakt.

Wédéflex D4 No Roots aan boven- en onderkant bedrukt!
Onze dakrollen zijn altijd te herkennen aan de unieke Wédéflex bedrukking op de onderzijde. Nieuw is dat vanaf nu Wédéflex D4 No Roots en de zelfklevende variant hiervan op de boven- en onderkant bedrukt zijn met de Wédéflex kroontjes en de tekst ‘No Roots’. Hiermee zorgen we ervoor dat altijd duidelijk is dat onze wortelwerende dakbedekking op het dak ligt. Wel zo handig!

Waarom kiezen we voor herkenbaarheid?
Het was niet altijd duidelijk dat Wédéflex D4 No Roots in het dak verwerkt was. Dit zorgde weleens voor verwarring of maakte dat een opdrachtgever ervan overtuigd moest worden dat Wédéflex D4 No Roots gebruikt was. Daarom hebben we op verzoek van velen het product duidelijker herkenbaar gemaakt. Met deze nieuwe bovenafwerking maken we nu voor eens en altijd glashelder met welk product je van doen hebt.

Altijd afdekken
Het nieuwe uiterlijk van Wédéflex D4 No Roots maakt dat het bijna jammer is deze dakbanen af te dekken met substraat en een groendak. Maar afdekken is absoluut wel de bedoeling! Waarom? Van de onafgedekte rol is niet bewezen dat aan de eisen van vliegvuur (NEN 6063) en dus het Bouwbesluit wordt voldaan. Simpel gezegd; wij testen niet of het aan deze eisen voldoet. Daarom staat op de banderol ook het ballast-teken:

Wanneer op het dak?
Onze eerste No Roots dakrollen met nieuw uiterlijk zijn geproduceerd en kun je binnenkort op je dak zien!

Vragen?
Neem dan gerust contact op. Wij helpen je graag!