VCA-certificaat voor Wédéflex!

Wij staan als dakspecialist dagelijks op allerlei daken in het hele land. Bijvoorbeeld voor dakopnames en renovatie-adviezen. Maar ook voor Wédéscan- en uitvoeringsinspecties. Daarbij hebben we veel aandacht voor kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu. Iedere dag weer. Logisch, want het zijn dé randvoorwaarden voor het borgen van veilig werken en duurzaam vakmanschap.

Omdat we dit zo belangrijk vinden, hebben we ons laten beoordelen door het onafhankelijke test-, inspectie- en certificeringsbedrijf Kiwa Nederland. We zijn trots te kunnen melden dat Wédéflex per 9 maart VCA-gecertificeerd is voor het opnemen en inspecteren van platte daken.

Wat betekent dit?
Dit certificaat is het bewijs dat onafhankelijk is vastgesteld dat Wédéflex voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid en gezondheid in relatie tot onze werkzaamheden op platte daken. In onze branche zijn we tot nu het eerste én dus het enige bedrijf dat hiervoor VCA-gecertificeerd is.

Wat is VCA? Met ruim 1,5 miljoen gediplomeerde professionals en 15.000 gecertificeerde bedrijven is VCA al meer dan 25 jaar dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Met een VCA-diploma of -certificaat leg je de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan. www.vca.nl