Onze opdrachtgevers en hun daken in uitvoering

WeCare. Dat is de kern van wie we zijn en wat we doen. Dit is niet nieuw. Dit hebben we altijd gedaan en blijven we ook doen. Het is méér dan de Wédéflex filosofie: het zit in ons DNA. WeCare staat voor zorgen voor jullie, voor ons, voor daken en voor de toekomst. Het is een oneindig duurzame reis die we samen met jou maken. In de REDAKTIE van mei 2023 staat ‘Zorg voor onze opdrachtgevers en hun daken’ centraal. Wat houdt dat eigenlijk in? Waar blijkt dat uit? Dat maken we graag concreet. Oftewel ‘WeCare in uitvoering’. Laat je verrassen!

In het artikel over SKPO Eindhoven lees je over het doorslaggevende belang van een bewezen goed functionerend werkproces bij een complexe dakvraag. En de waarde ervan voor de opdrachtgever. Ook komt de betekenis van de Unieke Verzekerde Garantie van Wédéflex uitgebreid aan bod. We delen graag met je waarom deze garantie zo onderscheidend is en welke zekerheden dit onze opdrachtgevers biedt. En natuurlijk heb je al vaak gehoord dat Wédéflex daken ongelooflijk lang meegaan. Maar wij kunnen het ook bewijzen. Het oudste Wédéflex dak stamt uit 1982 en doet het nog prima. Lezen!

Wédéflex investeert in de relatie. Altijd. Kortetermijndenken is niet aan ons besteed. Duurzame verbindingen met mensen opbouwen wel. Deze verbindingen leiden tot slimme innovaties en continue verbeteringen. Kennisdeling komt zo ten goede aan iedereen. Én aan alle daken. Daar gaan we voor. Samen met jullie. WeCare.

We wensen je veel leesplezier!
Familie Wédéflex