Zorg voor
natuur en milieu

CO2-reductie staat hierin centraal. De meeste winst behalen we met de bewezen lange levensduur van onze producten. Hierdoor hoeven over een lange periode geen nieuwe producten gemaakt, getransporteerd en bevestigd te worden. Daarnaast zijn onze dakbedekkingssystemen 100% recyclebaar en maken we veel gebruik van recyclaat in onze nieuwe dakrollen. Ten slotte vervullen we een sleutelrol in de realisatie van groene en retentiedaken en borgen we een energiezuinig logistiek en productieproces. Groen is voor ons vooral ook een kwestie van doen.

Innovatie

Hoe kunnen we het nóg beter doen? Die vraag stellen wij onszelf voortdurend. Logisch, want innovatie en verduurzaming zijn structurele onderdelen van al onze bedrijfsprocessen.

Fundament gebruiksdaken

Groen-, retentie- en zonnedaken brengen een relatief zware belasting van het dak met zich mee (in gewicht). Wédéflex biedt daarvoor de meest geschikte dakoplossingen.

100% Recyclebaar

Onze dakproducten zijn 100% recyclebaar. Het is daarbij wel van belang dat ze op de juiste manier verwerkt worden (scheidbaarheid van materialen).

CO2 -reductie

Wédéflex-dakbedekking biedt een langdurige waarborg op het isolerend vermogen van je dak. Daarnaast hebben we specifieke producten die een zuiverende werking hebben op de atmosfeer en de koellast van gebouwen verminderen.

Bewezen lange levensduur

Wédéflex-daken gaan gerust veertig jaar mee. Kun je overlagen? Dan kan een Wédéflex dak zelfs tot wel 80 jaar meegaan! Met als resultaat: al die jaren geen nieuwe productie-, logistieke of verwerkingskosten. Duurzamer wordt het niet.

Duurzame logistiek

Uiteraard kiezen we altijd voor de meest duurzame logistieke oplossing. Denk aan de trein, elektrische vervoersmiddelen en zuinige vrachtwagens die voldoen aan de euro 5 en 6 norm.